Movens tim

MOVENS tim čine stručnjaci

specijalizirani za dijagnostiku sustava za kretanje, kineziterapiju,
fizikalnu terapiju, fitness i savjetovanje o prehrani

Ivan Tudor
Profesor kineziologije
Tomislav Bučanac
Profesor kineziologije
Ivan Škvorc
Fizioterapeut
Tomislav Bučanac

Tomislav Bučanac

Profesor Tomislav Bučanac rođen je u Zagrebu 1978. godine gdje je i diplomirao na Kineziološkom fakultetu.

Dugi niz godina je kao hrvatski taekwondo reprezentativac osvajao brojna odličja, te je 2002.godine od strane Hrvatskog Olimpijskog odbora nominiran za najboljeg hrvatskog sportaša.

Krunu svoje trenerske karijere ostvario je sudjelovanjem na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.godine sa taekwondo reprezentacijom Slovenije, te kao kondicijski trener i kineziterapeut Hrvatske skijaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Sochiju 2014. godine.

2008. godine sa kolegom Ivanom Tudorom otvara ”Spinal Studio” za rehabilitaciju i kineziterapiju, koji 2018.godine prerasta u MOVENS CENTAR. Specijalizirao se u područjima fitnesa i kondicijske pripreme te fizikalne terapije i rehabilitacije. Dugogodišnji je suradnik Hrvatske skijaške reprezentacije.

Otac je troje djece i svoje slobodno vrijeme najčešće provodi s obitelji, u sportskim aktivnostima, pri čemu posebno uživa u podvodnom ribolovu i skijanju.

Ivan Tudor

Ivan Tudor

Profesor Ivan Tudor diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Specijalizirao se u područjima fitnesa i kondicijske pripreme te fizikalne terapije i rehabilitacije.

Po završetku fakulteta radi kao voditelj fitnesa  u sklopu nacionalnog teniskog centra te se tri godine usavršavao radom uz Bojana Radanovića, fizioterapeuta Hrvatske nogometne reprezentacije.

2008. godine sa kolegom Tomislavom Bučancem otvara Spinal Studio za rehabilitaciju i kineziterapiju, koji 2018. godine prerasta u MOVENS CENTAR.

Dugogodišnji je član i suradnik hrvatske skijaške reprezentacije.

U području fizikalne terapije i rehabilitacije, kondicijske pripreme i fitnesa surađuje sa brojnim vrhunskim sportašima i rekreativcima, kao i pojedincima koji se ne bave sportom. Većinu slobodnog vremena provodi sa obitelji , a velika strast su mu sportsko penjanje, planinarenje, skijanje i ronjenje.